North Dakota

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u North Dakota

Некретнина на продају у Сјеверној Дакоти

Држава се граничи источно са Минесотом, подијељена уз пут Северне Црвене реке; на југу лежи Јужна Дакота; на запад је Монтана, док су на северу канадске провинције Саскатцхеван и Манитоба.

Северна Дакота је 19. највећа држава и има пејзаж углавном покривен великим равницама. Таква велика држава би требало да има много некретнина за продају у Северној Дакоти, а тржиште некретнина би требало да буде богато. Међутим, са толико дивљих животиња можете очекивати да већина њих буде на селу или у метрополитанским подручјима.

Тржиште некретнина у Сјеверној Дакоти 2017. године започело је рекордним вредностима, које често нуде добре изгледе за наредну годину.

Да бисте разумели тржиште некретнина у било којој држави, корисно је детаљније размотрити који трендови утичу на то како бисте могли да одредите шта ће се десити следеће.

Фактори који утичу на тржиште некретнина у Северној Дакоти 2018. су пре свега стопа незапослености која одређује да ли ће људи моћи да приуште куповину некретнина за продају у Северној Дакоти. Тренутна стопа незапослености у Северној Дакоти је 3,4%, што је испод националног просека и то је елемент који позитивно утиче на тржиште некретнина.

Међу најбољим местима за становање у Сјеверној Дакоти постоје три града које се издвајају од других: Фарго, Гранд Форкс и Бисмарцк

Фарго је популаран и за филм и телевизијску серију названу за овај највећи град у држави. У Фаргону постоји Државни универзитет у Сјеверној Дакоти и зато тржиште некретнина у Нортх Дакота у Фарго нуди студентски смјештај, али и безброј домова који чекају на куповину. Фарго цене кућа су мало ниже од претходне године и очекује се да ће се повећати за неколико процентних поена до краја 2018. године.

Гранд Форкс нуди још једно одлично место за живот. То је трећи по величини град у држави, са популацијом од око 52.838 становника. Савршено место за породице и студенте као Гранд Форкса где постоји Универзитет у Сјеверној Дакоти. Са ваздухопловном базом у тој области, војска је једно од највећих тржишта рада у овој области. Није било промјена на тржишту некретнина у Гранд Форксу током прошле године, а не очекујемо много промјена за сљедећу годину.

Бизмарк је главни град. Као други по величини град у држави, он нуди пуно за људе који се одлуче тамо живе и желе имовину за продају у Сјеверној Дакоти. Просјечна вриједност кућа у Бизмарку пала је за 0,6% од почетка 2017. године. Стопа прекорачења цијена је и даље ниска у овом сектору и то ће остати таква.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 2864

Prodaja Једнособан стан, North Dakota, Bismarck, Bismarck, Bismarck

67,567,366.47RSD
Prodaja
Једнособан стан

1 m²
Зграда: - 24 сата Похађао лоби-
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB